Witamy Serdecznie Wszystkich na forum i zapraszamy do rejestracji ;)
Partnerzy:   Dotacje Unijne Wrocław
Odpowiedz 
Pizzerie - wasze opinie.
07-11-2011, 23:29
Post: #21
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Ja uwielbiam pizze w sorrento Smile jeśli chodzi o nową panią (Anita) z tego co zauważyłam pracuję tam parę tygodni .Trzeba dać jej czas:)Za to jest bardzo uprzejma i miła Smile Pizza w familii nie smakuje mi .A tam dopiero są panie zakręcone Smile Czasem reszty nawet nie wydają eh:Sad(( Sorrento najlepszeSmile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
07-15-2011, 16:57
Post: #22
RE: Pizzerie - wasze opinie.
'Gladiator' - rewelacyjne makarony zapiekane z sosami. Smaczne i konkretne porcje. O ichniej pizzy pojęcia jednak nie mam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-15-2011, 17:01
Post: #23
RE: Pizzerie - wasze opinie.
(07-15-2011 16:57 )djodkurzacz666 napisał(a):  'Gladiator' - rewelacyjne makarony zapiekane z sosami.

Nie rób mi smaka bo ja drugi dzień na gołąbkach jadę Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
07-17-2011, 16:50
Post: #24
RE: Pizzerie - wasze opinie.
co do sorrento na osiedlu to faktycznie kasia jest lepsza bo sosów gratisowych daje ile się chce no i piwo zawsze jest u niej gratis a to się chwaliSmileSmileSmile ta czarna młoda to jeszcze nie wie co i jak można zakombinować, ale się nauczy...... a tomek trochę pieprzy sprawę za to ta starsza kobieta daje rade
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-02-2011, 08:10
Post: #25
RE: Pizzerie - wasze opinie.
W Sorento na osiedlu bywa różnie, przez jakiś czas pizza była średnia (porównując do wrocławskiej pizzastation). Ale ostatnio była naprawdę dobra, wyrośnięte ciasto i dużo składników. Zamawiałem też gyros, ale był niesmaczny i gdy raz nie byłem w stanie go zjeść i odstawiłem, to dałem sobie już spokój z gyrosem w Sorento.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
08-02-2011, 09:38
Post: #26
RE: Pizzerie - wasze opinie.
(07-15-2011 17:01 )admin napisał(a):  
(07-15-2011 16:57 )djodkurzacz666 napisał(a):  'Gladiator' - rewelacyjne makarony zapiekane z sosami.

Nie rób mi smaka bo ja drugi dzień na gołąbkach jadę Smile

Coś zauważyłem, że w naszym mieście gołębi ubywa Big GrinBig GrinBig Grin

Pozdrawiam :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-25-2011, 08:13
Post: #27
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Byłam ostatnio z mężem w Sorrento Gold. Do tej pory zamawialiśmy zawsze pizze, ale tym razem postanowiliśmy wypróbować innych dań z karty. I to był wielki błąd. Gyros w ogóle gyrosa nie przypominał. Mięso ociekające tłuszczem, pełno skóry kurczaka. Nic apetycznego. Mąż był twardy i zjadł.
Ja pokusiłam się na zapiekany makaron z sosem czosnkowym. Danie było zjadliwe i tyle. Sos czosnkowy robię o wiele lepszy w domu. To był pierwszy i ostatni eksperyment z zamówieniem czegoś innego niż pizza.
Niestety zarówno w Oławie jak i w Jelczu-Laskowicach ciężko jest o restaurację, gdzie bez ryzyka można zamówić coś dobrego do jedzenia, bez ociekającego tłuszczu i wszechobecnych sosów majonezowych. Chyba, że nie znam jakiś poukrywanych dobrych knajpek, więc proszę oświećcie mnie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
12-30-2011, 22:20
Post: #28
RE: Pizzerie - wasze opinie.
A słyszeliście o tej nowej w Chrząstawie?

mojechwalowice.pl - informator dla mieszkańców Chwałowic.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Jelcz Laskowice Forum - Forum mieszkańców Jelcza Laskowice | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS