Witamy Serdecznie Wszystkich na forum i zapraszamy do rejestracji ;)
Partnerzy:   Dotacje Unijne Wrocław
Odpowiedz 
Pizzerie - wasze opinie.
05-17-2011, 10:14
Post: #11
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Co do soków, to się zgodzę. Ni jak smaku nie mają, a ponoć tak jak w innych lokalach leją z kartonu, tylko kto wie, czy otwartego nie trzymają przez kilka dni.
Pizze jednak nie jest taka zła, jakoś nie narzekam na jej jakośćSmile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-17-2011, 20:45
Post: #12
RE: Pizzerie - wasze opinie.
(05-17-2011 10:14 )Bignoose napisał(a):  Co do soków, to się zgodzę. Ni jak smaku nie mają, a ponoć tak jak w innych lokalach leją z kartonu, tylko kto wie, czy otwartego nie trzymają przez kilka dni.
Pizze jednak nie jest taka zła, jakoś nie narzekam na jej jakośćSmile

z kartonu?? niestety, widziałam jak lali z butli biedronkowej ;/;/;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-18-2011, 06:40
Post: #13
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Ja ostatnio sok piłem u nich w tamtym roku, bananowy był. Widziałem, jak Pani wyciąga go z lodówki w kartonie i przelewa do szklankiSmile Jeśli teraz leją biedronkowe siki, to ja przepraszam, ale w ramach takiej oszczędności na pewno nie zyskają klientów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-18-2011, 11:20
Post: #14
RE: Pizzerie - wasze opinie.
ja chodze tylko do Sorento na osiedlu
Familia sie bardzo popsula a Sorento "gold" na wiosce to dla mnie nieporozumienie, kiedys staralem sie tam zmowic pizze to nie bylo, no to zamawiam gyros, pani mowi ze tez nie ma, mowie do pani to moze flaczki, odpwiedz pani mnie nie zaskoczyla, mowi ze tez nie ma. Kiedy zamawialem cole do picia myslalem ze nie bedzie problemu niestety tez nie bylo
Zagotowalem sie....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-20-2011, 14:22
Post: #15
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Ja od dawna wybieram sorento "Gold" - wg mnie nie tylko pizza, ale także inne dania najlepsze w okolicy [Jelcz, Oława].
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
06-09-2011, 22:00
Post: #16
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Trudno powiedzieć która pizzeria lepsza bo każdy znajdzie coś dla siebie jednakże sorento wygrywa ze względu na czystość i klimat typowo rodzinny
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-16-2011, 14:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-16-2011 15:54 przez admin.)
Post: #17
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Osobiście uważam, że najlepsza jest Famillia (pizza+ sos czosnkowy).
Wracając do gladiatora zamówiliśmy ostatnio 2 pizze gigant czy jakoś tak, dostawa była po 70 min, pizza tania, ale to był typowy zapychacz niczym się nie różniła od pizzy z intermarcha. W sorrento gold pizzy nie jadłem ale inne dania smaczne, co do sorrento nie jadłem tam od jakiś 1-2 lat, od kiedy usłyszałem, że pewien pan dodawał dość często do sosu coś od siebie(chyba wiecie co mam na myśli). Aha wracając do familii, gyrosa dość często nie ma wieczorem, strasznie mało miejsca zimą, polecam wam mówić, żeby pizza była bardziej przypieczona, nawet używam sformułowania bardziej przypalona(w zależności od gustu, ja lubię chrupiącą). Największą wadą jest, że często muszę dymać samochodem z Jelcza bo nie mają dowozu. Polecam sos czosnkowy, mistrzostwo świata.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
06-16-2011, 21:34
Post: #18
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Co do Gladiatora, postanowiłem jeszcze raz spróbować, zamówiłem zapiekany makaron z szynką i brokułami i było bardzo, ale to bardzo smacznieSmile

Jedni mówili, że dodawał, inni, że to bujda. Różne plotki ludzie rozsiewają. Jakoś przez to klientela im nie spadła, czasami trzeba czekać po 2 godziny na jedzenie, zwłaszcza w sobotnie wieczory i niedzielne popołudnia...
Famillia mało miejsca, ale na dole. Odkąd górę otworzyli, z miejscami nie ma już takiego kłopotu, na górę można jedzenie zamawiać, ale trzeba samemu po nie schodzić.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-11-2011, 13:03
Post: #19
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Zdecydowanie Sorrento na osiedlu, jednak jeśli chodzi o pizze w tymże lokalu to dobrą robi Tomek, jego zmienniczka robi jakąś taką lejącą się. Obsługa też super jednak zdecydowanie stawiam na Kasię bo Anita to taka trochę zakręcona jest, poza tym chyba musi przejść dodatkowy kurs na kasę fiskalną Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
07-11-2011, 16:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2011 16:30 przez pitex.)
Post: #20
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Hejah,
Ja osobiście uważam że pizzeria Familia ma najlepszą pizze w rejonie. Dość często bywam we Wro, Brzegu czy Oławie oraz w innych lokalach w JL i tam czasami jadam pizze ale niestety żadna z nich nie ma porównania do Familii gdzie mamy grube ciasto, dużo dodatków, super wypieczenie, rozsądną cenę. Tak że Polecam wszystkim pizzerie Familia.
pozdrawiam

http://www.piotrtrojanowicz.manifo.pl
http://www.facebook.com/TrojanowiczPiotr
http://www.fotopitex.blox.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Jelcz Laskowice Forum - Forum mieszkańców Jelcza Laskowice | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS