Witamy Serdecznie Wszystkich na forum i zapraszamy do rejestracji ;)
Partnerzy:   Dotacje Unijne Wrocław
Odpowiedz 
Pizzerie - wasze opinie.
05-05-2011, 20:09
Post: #1
Pizzerie - wasze opinie.
Temat dotyczy tylko i wyłącznie pizzerii. Nie piszemy o innych firmach powiązanych z gastronomią.

Najbardziej lubię Sorrento, zwłaszcza Gold - fajny klimat, trochę przestrzeni na dyskretną rozmowę dzięki odpowiedniej odległości między stolikami i smaczne jedzenie, zwłaszcza filet nadziewany serem i jak pamiętam, pieczarkamiSmile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-06-2011, 06:16
Post: #2
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Chodzę tam często z rodzinką na obiadek , pizze, itp .Osobiście polecam

Fotopasja Jelcz Laskowice

http://www.fotopasja.prv.pl

[Obrazek: msn-wink.gif]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-06-2011, 08:47
Post: #3
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Lubię też jedzenie z Famili, jednak nie odpowiada mi wnętrze, a zwłaszcza ciasnota przy stolikach. Wielkie krzesła przylegają do siebie, i kiedy jest potrzeba wstać i wyjść na chwilę, trzeba się natrudzić i naprosić innych o odsunięcie się.
Obecnie jest sezon letni, więc miejsca więcej, bo można zjeść na dworze podczas ładnej pogody.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-06-2011, 18:31
Post: #4
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Zdecydowanie "Sorrento" - świetne ciasto i dobre pomysły na pizzę
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-07-2011, 10:58
Post: #5
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Mi osobiście pizza w "Sorento Gold" nie smakuje. Lepsza jest w "Sorento". W "Familii" kiedyś była bardzo dobra, ale ostatnio już takiej nie robią. Jak mam ochotę na pizzę to zamawiam z "Gladiatora"
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-07-2011, 18:37
Post: #6
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Tam chyba tylko pizzę mają dobrą, bo reszta jedzenia z Gladiatora staje mi w gardle.. Nie to, że antyreklama, ale jakoś za innymi potrawami od nich, oprócz pizzy oczywiście, nie przepadam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2011, 15:23
Post: #7
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Sorrento śmierdzi to na osiedlu bynajmniej . Familia jest bardzo dobrą pizzerią .
a co do sorrento na wiosce to wielka 5 !! Smile)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-09-2011, 11:27
Post: #8
RE: Pizzerie - wasze opinie.
Sorrento - Sorry , jednak więcej nic tam nie zamówię. Brałem kiedyś na telefon i było tylko zatrucie pokarmowe Sad

Familia - ostatnio ciekawy obrazek był , Pani z obsługi nieco zmęczona + siniaki - jednak pizza dobra Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-09-2011, 11:35
Post: #9
RE: Pizzerie - wasze opinie.
No cóż, zatrucie zdarzyć się może, niezależnie od dostawcy jedzenia.

Zmęczona Pani i siniaki? Zmęczona to ona nie byłaWink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
05-14-2011, 20:54
Post: #10
RE: Pizzerie - wasze opinie.
(05-08-2011 15:23 )katy1108 napisał(a):  Sorrento śmierdzi to na osiedlu bynajmniej . Familia jest bardzo dobrą pizzerią .
a co do sorrento na wiosce to wielka 5 !! Smile)

Familia bardzo się popsuła, pizza niedopieczona, dodatki nieświeże i tam to dopiero śmierdzi olejem;/ Soki jakie serwują to jakieś pomyje.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Jelcz Laskowice Forum - Forum mieszkańców Jelcza Laskowice | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS