Witamy Serdecznie Wszystkich na forum i zapraszamy do rejestracji ;)
Partnerzy:   Dotacje Unijne Wrocław
Odpowiedz 
Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
07-11-2013, 19:11
Post: #51
RE: Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
Na Hirszfelda weszło już Bestgo ze światłowodem wiec jest alternatywa .

Fotopasja Jelcz Laskowice

http://www.fotopasja.prv.pl

[Obrazek: msn-wink.gif]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
07-12-2013, 10:31
Post: #52
RE: Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
(07-11-2013 19:11 )fotopasjajelcz napisał(a):  Na Hirszfelda weszło już Bestgo ze światłowodem wiec jest alternatywa .

W końcu cywilizacja. Super
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2013, 10:09
Post: #53
RE: Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
(07-12-2013 10:31 )basil napisał(a):  
(07-11-2013 19:11 )fotopasjajelcz napisał(a):  Na Hirszfelda weszło już Bestgo ze światłowodem wiec jest alternatywa .

W końcu cywilizacja. Super
Słyszałem że po podpisaniu z nimi umowy, ich internet ponoć nie chodzi jak powinien.
Ktoś może to potwierdzić jako użytkownik?

Pozdrawiam :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
07-23-2013, 12:14
Post: #54
RE: Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
(07-17-2013 10:09 )serek napisał(a):  
(07-12-2013 10:31 )basil napisał(a):  
(07-11-2013 19:11 )fotopasjajelcz napisał(a):  Na Hirszfelda weszło już Bestgo ze światłowodem wiec jest alternatywa .

W końcu cywilizacja. Super
Słyszałem że po podpisaniu z nimi umowy, ich internet ponoć nie chodzi jak powinien.
Ktoś może to potwierdzić jako użytkownik?

Ja mam u nich net od 1,5 roku i nie było żadnych problemów. Prędkości są takie, jakie powinny być. Musiałem kilka razy restartować router, ale miałem takie "akcje" też w Netii. Generalnie polecam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-31-2014, 12:47
Post: #55
RE: Internet Jelcz-Laskowice - opinie.
Czy jest u Nas już dostępny internet LTE?

Powinien być w Plusie, natomiast w Oławie mają LTE w Play'u - ciekawe kiedy u Nas będzie. Smile

Pozdrawiam :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Advertisement
Odpowiedz 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Jelcz Laskowice Forum - Forum mieszkańców Jelcza Laskowice | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS